• Пн. Лип 8th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

Вінничанина Ярослава Ярославського призначили керівником Фонду аграрних інвестицій – 20 хвилин

ВідФролова Марія

Лип 4, 2024

Очільник Фонду аграрних інвестицій Ярослав Ярославський

  • Земельний банк Фонду держмайна отримав керівника. Ярослав Ярославський очолив Фонд аграрних інвестицій, який розпоряджатиметься 104 тисячами га державної землі сільськогосподарського призначення.

Фонд державного майна України призначив Ярослава Ярославського на посаду керівника державного підприємства «Фонд аграрних інвестицій». Це підприємство займатиметься реалізацією проєкту «Земельний банк», повідомили в ФДМУ.

Як зазначили у фонді, Ярослав Ярославський — управлінець з багаторічним досвідом, 8 років очолював ДП «Вінницький науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою».

Під його керівництвом підприємство стало найбільшим в Україні надавачем землевпорядних послуг, повідомили у Фонді.

Відео дня

З 2011 по 2016 Ярославський працював на керівних посадах в системі Держгеокадастру. Має технічну та землевпорядну освіту. Кандидат технічних наук, академік Академії наук прикладної радіоелектроніки. Входить до складу робочої групи з питань реалізації проєкту «Земельний банк» від початку його впровадження.

У «Фонді аграрних інвестицій» Ярославський займатиметься реєстрацією державних сільгоспземель та організацією їх передачі в користування через аукціони.

Довідка. Ярослав Ярославський народився у 1987 році в Чечельнику Вінницької області. У 2009 році закінчив магістратуру у Вінницькому національному технічному університеті за спеціальністю «Інженер з лазерної та оптоелектронної техніки».

У 2013 отримав другу вищу освіту інженера-землевпорядника у Львівському національному аграрному університеті.

У 2020 році отримав науковий ступінь Кандидата технічних наук за спеціальністю «Біологічні та медичні прилади і системи». Цього ж року став Академіком АН ПРЕ. Свою професійну діяльність розпочав у 2008 році у Вінницькій регіональній філії ДП «Центр ДЗК».

З 2011 по 2016 працював на керівних посадах в системі Держгеокадастру. У 2016 зайняв позицію директора ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Входить до складу робочої групи з питань реалізації проєкту «Земельний банк» відпочатку його впровадження.

 

Читайте також:

На два тижні раніше почалися жнива. Аграрії Вінниччини лідирують за показником урожайності

Через відключення світла ціни на деякі продукти зростуть в рази? Товарознавці дали роз’яснення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Джерело: vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *