• Пн. Лип 1st, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

Влаштували спортивне свято для дітей загиблих воїнів – 20 хвилин Вінниця

ВідФролова Марія

Чер 5, 2024
  • На День захисту дітей у Вінниці влаштували незвичну спартакіаду.
  • В майстер-класах і спортивних змаганнях взяли участь близько 60 дітей загиблих на війні Захисників і Захисниць.

Вони підходили до інформаційних стендів і виставки досягнень семи міських спортшкіл. Мали можливість більше дізнатися про культивовані там 28 видів спорту і одразу записатися на тренування. Також діти різного вік брали участь у різноманітних майстер-класах – із шашок, шахів, баскетболу, волейболу, бадмінтону, настільного тенісу, дартсу тощо.

Дев’ятирічному Серафіму Ольховичу на спортивному святі особливо сподобалися лабіринт і подарунки. Він займається спортом, плаванням.

Відео дня

— У мене троє синів. Двоє вже дорослі, тому на спортивне свято прийшов лише один. Чоловік загинув на війні. Добре, що наших дітей не забувають і підтримують. І що пам’ятають про їхніх батьків, які віддали життя за Україну. Діти із захватом завітали на спортивне свято, вони щасливі від запропонованих їм розваг, — сказала його мама Олена Ольхович.

Всі учасники спортивного свята отримали солодкі призи і подарунки від організаторів та меценатів. Нагородження проводили голова міського спорткомітету Сергій Краєвський і директор дитячих центрів «Вінсмарт» Дмитро Мира.

— Під час війни гинуть наші Захисники і Захисниці. Ми велику увагу приділяємо дітям, які залишилися без батьків. Наші майстер-класи допоможуть їм обрати вид спорту по душі, — сказав Сергій Краєвський.     

Читайте також:

Вінничанин Іван Чупринко у США став чемпіоном світу з пауерліфтингу

Пішов із життя В’ячеслав Войтенко, який входив до десятки найкращих легкоатлетів світу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Джерело: vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *