• Нд. Лип 7th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

Спорт замість залежності: у Вінниці пройде турнір «Футбол проти наркотиків» – Вінниця Преспоінт

ВідФролова Марія

Лип 4, 2024

До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом у Вінниці 28 червня пройде турнір «Футбол проти наркотиків». Захід збере понад три сотні гравців з усієї України. У змаганнях братимуть участь гравці, які знаходяться на шляху подолання своєї залежності.

Організаторами події є Вінницький міський центр соціальних служб та ГО «Міжнародна антинаркотична асоціація, Вінниця».

Головна мета заходу — популяризація здорового способу життя, збереження здоров’я сімей, дітей та молоді, профілактика вживання наркотиків серед дітей і молоді, а також запобігання зловживанню алкоголем, тютюном та іншими речовинами.

«Турнір має на меті поширити ідею користі здорового способу життя та недопустимості вживання наркотиків серед широких верств населення. Важливо, що у змаганнях беруть участь непрофесійні футбольні команди, які складаються з людей, які на власному досвіді знають, наскільки важко боротися із залежністю та як вона негативно впливає на всі сфери життя – від особистої до професійної», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Переможців турніру нагородять медалями, грамотами та кубками.

Змагання розпочнуться 28 червня о 10:00 на стадіоні Вінницького ліцею № 18.

У разі сигналу повітряної тривоги під час турніру учасників буде направлено до найближчих укриттів. Мапу сховищ Вінниці можна знайти за посиланням.

Джерело: presspoint.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *