• Ср. Лип 3rd, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Вінниці відкрили сучасний боксерський клуб «Bridge» – 20 хвилин Вінниця

ВідФролова Марія

Чер 8, 2024

Після офіційної частини і нагородження присутні стали свідками п’яти показових боксерських поєдинків.

  • У Вінниці, на вулиці Чорновола, відкрили сучасний боксерський зал «Bridge».
  • Він має стати гідним конкурентом «Нокауту» у плані проведення змагань всеукраїнського і міжнародного рівнів.

Організатори навіть прагнуть з часом проводити там юнацькі чемпіонати Європи! Бо в клубі «Bridge» є не лише сучасне обладнання, але й можливість розмістити одразу два ринги. Фахівці кажуть, що це один із найкращих боксерських залів в Україні. 

Під час відкриття спортклубу нагородили найкращих боксерів і тренерів року, ветеранів боксу. Нагороди від обласної федерації і обласної влади отримали переможці і призери чемпіонатів України, Європи, міжнародних змагань. Серед них були боксери-професіонали, які мали за плечима перемоги на європейському і світовому рівнях —  Роман Головащенко (нині — директор Центрального міського стадіону), В’ячеслав Узєлков і Володимир Боровський. А також учасник Олімпійських ігор Денис Солоненко.

Відео дня

— Понад 60 спортсменів і тренерів сьогодні отримали грошові премії. Таким чином ми підтримали наших боксерів у складні часи, — сказав президент обласної федерації боксу Олег Алекса. — Відкриття клубу «Bridge» є доказом того, що у Вінниці бокс успішно розвивається. Згідно із існуючими нормами, тут можна проводити чемпіонати України і навіть Європи, міжнародні зустрічі. Вже у березні в цьомау новому залі пройде юніорський чемпіонат країни.      

   

Засновник клубу «Bridge» Олександр Педорченко розповів, що тренування юних боксерів будуть безкоштовними. Із ними займатимуться досвідчені тренери міської і обласної спортшкіл. 

— Я раніше займався боксом у Миколи Маньковського, який вже тренує у нашому залі. Тому небайдужий до цього виду спорту. В клубі вже займаються близько сотні боксерів, віком від семи до 25 років, — сказав Олександр Педорченко. 

Голова міського спорткомітету Сергій Краєвський додав, що з часом у клубі «Bridge» можуть розвивати й інші види спорту. Приміром, фітнес-бокс, тхеквондо тощо.

— Тут можна не лише займатися спортом для участі в змаганнях. Але й для себе, щоб підкачати м’язи. Думаю, що ця сучасна зала з часом буде максимально завантажена, —  сказав Сергій Краєвський.          

Після офіційної частини і нагородження присутні стали свідками п’яти показових боксерських поєдинків.

Читайте також:

ТОП-10 спортивних команд Вінниччини. Рейтинг RIA та «20 хвилин»

Троє вінничан стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу спортивних журналістів       

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Джерело: vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *