• Ср. Лип 3rd, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Вінниці нагородили переможців Кубка Вінницької територіальної громади з футболу сезону 2024

ВідФролова Марія

Чер 7, 2024

Вони майбутні зірки футболу, гордість рідного міста і країни: у Вінниці відбулась церемонія відзначення спортсменів та тренерів за підсумками Кубка Вінницької міської територіальної громади з футболу сезону 2024. Ця спортивна подія цьогоріч зібрала рекордну кількість учасників, із них понад 800 отримали сьогодні, 6 червня, заслужені нагороди.

На початку нагородження секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський привітав усіх учасників події від імені Вінницького міського голови Сергія Моргунова, усієї команди Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та його очільника Володимира Гройсмана, які опікуються спортом та приділяють увагу його розвитку у нашому регіоні.

Спорт виховує силу духу, прагнення до перемоги, гартує характер, який допоможе вам у дорослому житті досягати поставлених цілей. Впевнений, що сьогодні тут сидить багато чемпіонів, майбутніх зірок світового футболу, – підкреслив Павло Яблонський.

Він також додав, що сьогодні у час жорстокої війни багато спортсменів та членів фанклубів відстоюють незалежність України на полях війни. На жаль, чимало із них немає вже сьогодні із нами. 

Пам’ять про полеглих Героїв має завжди бути у наших серцях, – наголосив Павло Яблонський.

Цьогорічний Кубок Вінницької міської територіальної громади з футболу зібрав рекордну кількість учасників. Близько 2 000 юних футболістів змагались у захопливих матчах. Серед них були як хлопчики, так і дівчатка, що свідчить про стрімке зростання інтересу до футболу. Із 110 команд, 10 – представляли саме жіночий футбол.

Дякую нашим юним спортсменам, батькам та тренерам за підтримку та настанови. Також дякую за підтримку та внесок у розвиток футболу на території нашої громади міському голові Сергію Моргунову та депутатському корпусу. Сьогодні тут будуть нагороджені найменші учасники нашого Кубку – це шестирічні дітки, які обрали саме футбол для розвитку своїх спортивних здібностей і вони вже переможці, – каже голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко.

На церемонії нагородили 594 хлопчики та 276 дівчаток, які показали найкращі результати у змаганнях. Їхні тренери також отримали заслужені відзнаки за вагомий внесок у розвиток юних талантів. Величезна кількість нагород свідчить про високу конкуренцію та відданість учасників своїй улюбленій справі. Також були відзначені кращі гравці команд.

У Вінниці нагородили переможців Кубка Вінницької територіальної громади з футболу сезону 2024

Футболістки з Літина Дар’я Дика, Діана Вікарчук та Катерина Григоренко не приховували свого захоплення: 

Цей турнір був неймовірним досвідом для нас. Ми багато тренувалися, і перемога в Кубку – це велика радість для всіх дівчат у нашій команді. Футбол допомагає нам бути сильнішими та впевненішими у собі.

Сніжана Мельник, мама одного з нагороджених хлопчиків, 8-річного Данила, який грає у команді «Нива», поділилася своїми враженнями від змагань та думками про роль футболу в житті її сина.

Футбол допомагає йому розвивати не тільки фізичні, а й важливі життєві навички. Він вчиться працювати в команді, долати труднощі та поразки, радіти успіхам. Я бачу, як він росте не тільки як спортсмен, а і як особистість. Кожен матч, кожне тренування – це можливість для нього відчути себе частиною великої футбольної родини, – каже жінка.

Нагадаємо, шість команд, більше сотні учасників та вдвічі більше глядачів. Днями на території стадіону «Вінницькі Хутори» під егідою Вінницької обласної асоціації футболу та у співпраці з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом відбувся перший дитячий турнір до Дня захисту дітей у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі.

Джерело: vitatv.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *