• Ср. Лип 3rd, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Вінниці на могилу наймолодшого захисника “Азовсталі” повернули вкрадену іграшку

ВідФролова Марія

Чер 7, 2024

На могилу наймолодшого оборонця “Азовсталі” Назара Гринцевича, що загинув на початку травня, повернули дитячого іграшкового собаку, якого ще маленькому Назару подарувала мама. Про її зникнення з кладовища у Вінниці, де поховано Героя, жінка розповіла напередодні, 6 червня.

повернення іграшки вона розповіла в Instagram.

Мама Назарія опублікувала коротке відео з цвинтаря зі встеленою квітами могилою. Поміж квітів видніється великий іграшковий собака.

“Є моя собака! Щаслива! Їжте, пийте – я все дозволяю! Не чіпайте святого!” – написала жінка.

За її словами, іграшку вона купила для сина, коли йому виповнилося півтора рочки. На той момент вона змушена була вийти на роботу. І не пошкодувала віддати за подарунок для дитини 500 грн з першої зарплати у 700 грн

Як саме невідомі повернули іграшку, вона не уточнила.


Нагадаємо, Назарій “Грінка” Гринцевич загинув на війні 6 травня у віці 21 року. Свого часу його назвали наймолодшим захисником “Азовсталі”: юнак упродовж трьох місяців разом з побратимами тримав оборону у цьому стражденному місті. А у травні 2022 року разом з іншими оборонцями “Азовсталі” він потрапив до ворожого полону, де провів понад 4 місяці.

Після звільнення та реабілітації воїн, нагороджений орденом “За мужність”, повернувся на фронт – і захищав рідну землю до останнього подиху.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело: news.obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *