• Чт. Вер 19th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

Метеорологи розповіли, якою буде погода на цьому тижні – 20 хвилин

ВідФролова Марія

Вер 12, 2024
Метеорологи розповіли, якою буде погода на цьому тижні – 20 хвилин
  • Практично у всіх областях України буде суха погода, проте можливі локальні дощі.
  • На Вінниччині очікуються температурні показники вдень 21-26°, вночі 12-17°. З середи можливі короткочасні дощі.

Прогноз для України

В понеділок у більшості областей протягом дня очікується +23+28 градусів. Антициклональний характер погоди втримається, 9-го вересня у більшості областей переважатиме суха погода.
Проте на півдні та в центральних областях України часом можливі локальні дощі.

— У середині тижня в більшості областей України температура повітря підвищиться до помірної спеки, лише в західних областях найближчими днями буде прохолодно, місцями нижче +20 градусів, — розповідає Наталка Денисенко.

Метеорологи розповіли, якою буде погода на цьому тижні – 20 хвилин

Відео дня

Вінниччина

Вінницький обласний центр з гідрометеорології по регіону на цей робочий тиждень передає:

  • Понеділок, 9 вересня: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний , 7-12 м/с.Температура вночі 7-12°, вдень 23-28°.
  • Вівторок, 10 вересня: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний , 5-10 м/с. ️Температура вночі 8-13°, вдень 23-28°.
  • Середа, 11 вересня: Хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний , 5-10 м/с. Температура вночі 12-17°,.
  • Четвер, 12 вересня: Місцями короткочасний дощ. Температура вночі 12-17°, вдень 22-27°.
  • П’ятниця, 13 вересня: Місцями короткочасний дощ. Температура вночі 12-17°, вдень 22-27°.

9-11 вересня на території області надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

Метеорологи розповіли, якою буде погода на цьому тижні – 20 хвилин

Читайте також:

Календар магнітних бур вересня для України: коли краще не планувати важливі справи

Церковний календар на вересень 2024 року: коли та що відзначаємо

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на вересень 2024

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

У понеділок в Україні очікується спекотна погода з температурними показниками від +23 до +28 градусів. Антициклональний характер погоди сприяє сухій погоді, втім на півдні та в центральних областях можливі локальні дощі. За прогнозами експертів, середину тижня характеризуватиме збільшення температури повітря, зокрема до помірної спеки, окрім західних областей, де буде прохолодно з температурою місцями нижче +20 градусів.

У Вінницькій області, згідно з прогнозом, протягом тижня очікується мінлива хмарність без опадів. Температурні показники коливатимуться від +7 до +28 градусів. Однак з середи можливі короткочасні дощі. Важливо зазначити, що в період з 9 по 11 вересня на Вінниччині буде підвищений рівень пожежної небезпеки, оскільки погодні умови сприятимуть появі та поширенню пожеж.

Такий прогноз погоди в Україні та на Вінниччині дозволяє зробити припущення, що суха та спекотна погода продовжиться, а короткочасні дощі поки залишаться локальними явищами. Звертаючи увагу на високий рівень пожежної небезпеки, можна припустити, що існує реальний ризик виникнення та поширення пожеж. Таким чином, для безпеки необхідно дотримуватись вимог щодо запобігання пожежам та обмежити відкритий вогонь у природних екосистемах.

Наступні дні покажуть, яким буде розвиток погодних умов в Україні та Вінницькій області, але зазначений прогноз дає загальне уявлення про майбутню погоду та можливі наслідки.

Джерело: vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *