• Чт. Вер 19th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Житомирі пролунали вибухи

ВідФролова Марія

Вер 5, 2024
У Житомирі пролунали вибухи

У статті будуть розглянуті основні події, пов’язані з атакою на місто Житомир, які сталися о 3:14 вночі. Повітряні сили Збройних Сил України попередили про наближення кількох ударних дронів до міста, що призвело до введення тривоги та заклику громадян шукати притулок. Атаки також зараховані на інших територіях України. Наразі ситуація є напруженою, і влада діє відповідно, вживаючи надзвичайних заходів, наприклад, введення екстреного відключення світла. Також повідомляється про знеструмлення, яке спостерігається в різних регіонах країни. З метою забезпечення безпечного перевезення пасажирів, “Укрзалізниця” вже розгорнула резервні тепловози.

Влада повідомляє про роботу ППО

фото з відкритих джерел

У місті було чути вибухи

О 3:14 в Житомирі пролунали дуже сильні вибухи. Тривогу в місті оголосили о 1:00.  Повітряні сили попередили про кілька ударних шахедів в напрямку міста.

«Житомир в укриття! Кілька груп ударних дронів в напрямку міста!»,– йдеться в повідомленні.

Повітряні Сили ЗСУ повідомляють, що атака «шахедів» триває. Наразі у повітряному просторі України їх залишається кілька десятків.

Крім того, групи ударних БпЛА на Сумщині, Чернігівщині, Київщині, Житомирщині, Рівненщині, Черкащині, Дніпропетровщині, Харківщині, Полтавщині, Миколаївщині, Кіровоградщині.

Нагадаємо, у Житомирі пролунали гучні вибухи.

Як повідомлялося, «Укренерго» надало розпорядження ДТЕК ввести екстрені відключення світла. У зв’язку зі складною оперативною ситуацією в енергетичному секторі столична влада ухвалила рішення розгорнути по Києву «Пункти незламності».

До слова, у різних регіонах України через атаку Росії фіксуються знеструмлення. Як повідомила «Укрзалізниця», задля забезпечення перевезення пасажирів вже виведені резервні тепловози.

Читайте також:

Джерело: glavcom.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *