• Чт. Вер 19th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

ВАКС конфіскував квартиру начальника Вінницького ТЦК

ВідФролова Марія

Сер 29, 2024
ВАКС конфіскував квартиру начальника Вінницького ТЦК
Роман Потерлевичфото: news.vn.ua

Вищий антикорупційний суд у цивільному порядку конфіскував квартиру поблизу Вінниці вартістю 1,9 млн грн начальника Вінницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Романа Потерлевича.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, не зазначаючи прізвища фігуранта.

За інформацією «Слово і діло», йдеться саме про начальника Вінницького ТЦК Потерлевича, позов стосовно якого слухався у ВАКС з 8 листопада 2023 року.

«29 серпня 2024 року колегія суддів ВАКС задовольнила позов прокурора САП про визнання необґрунтованим активу на суму понад 1,9 млн грн та стягнення його в дохід держави, що належить керівнику одного з об’єднаних міських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Вінницької області (ОМТЦК)», – інформує прокуратура.

На підставі матеріалів Державного бюро розслідувань та доказів, самостійно отриманих прокурором САП, встановлено, що батько начальника Вінницького ТЦК Романа Потерлевича Микола за його дорученням набув актив у виді новозбудованої квартири у передмісті Вінниці вартістю понад 1,9 млн грн.

Нагадаємо, САП подала позов про конфіскацію майна заступника начальника управління Держбюро розслідувань. Раніше ВАКС конфіскував майже 2 млн грн депутата з Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM
найважливіше від «Слово і діло»

Підписатися

Джерело: slovoidilo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *