• Пт. Вер 20th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи

ВідФролова Марія

Сер 19, 2024
У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи

У Києві вранці 18 серпня пролунали вибухи, які були спричинені балістичними ракетами Росії. Оголошена повітряна тривога і попередження в місті приводять до тривоги серед мешканців. В урядових органах впроваджені заходи безпеки та оборони, але деталей атаки ще немає. Намагаючись зберегти своє населення, українське керівництво закликає громадян інформаційною тишею та береже їх від викладання інформації про роботу захисників. Це лише найновіша хвиля конфлікту між Росією та Україною, яка спричиняє серйозні страхи та переймається на Європейському континенті.

Фото: ГСЧС (иллюстрация)

У Києві пролунали вибухи

Країна-агресор Росія вранці 18 серпня на тлі дронової атаки по Україні запустила також балістичні ракети.

У Києві близько п’ятої години ранку була оголошена повітряна тривога через загрозу ворожих ракетних ударів. Пізніше у столиці було чути вибухи. Про це у неділю, 18 серпня, повідомляє Київська міськв військова адміністрація КМВА.

Вибухи у столиці пролунали двічі. 

У Київській МВА повідомили, що в області та на підступах до Києва працює ППО. Міська влада попросила мешканців залишатися в укриттях до відбою.

“Захисники неба працюють над відбиттям ворожих цілей на підступах до Києва”, – сказали в КМВА. 

В обласній військовій адміністрації та КМВА підтвердили, що в регіоні працює ППО, та закликали громадян подбати про безпеку.

“Жителі Київщини! Ракетна атака! У регіоні працюють сили ППО. Дотримуйтеся інформаційної тиші. Закликаємо не знімати та не викладати в мережу роботу наших захисників”, – заявили в ОВА.

Російські війська обстріляли Мирноград Донецької області. Вони поцілили в недобудовану 9-поверхівку. Є поранені, одна людина загинула. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *