• Чт. Вер 19th, 2024

Gazeta.vn.ua

Останні Новини Вінниця

У Харкові протягом липня повітряна тривога лунала 114 разів – Терехов

ВідФролова Марія

Сер 6, 2024
У Харкові протягом липня повітряна тривога лунала 114 разів – Терехов

Стаття розповідає про напружену ситуацію в місті Харків, де протягом ночі лунали вибухи. За словами мера Ігора Терехова, вибухи ставалися поблизу міста, а не в самому Харкові. Кількість обстрілів в місті зменшилась, але за липень було зафіксовано декілька потужних обстрілів, в результаті яких постраждали 30 людей. Було також 114 повітряних тривог та 70 реальних загроз для міста. Стаття нагадує, що 5 серпня Росія здійснила удар в напрямку Києва і передмість за допомогою балістичних ракет “Іскандер-М” або північнокорейських KN-23.

Доба у Харкові почалась дуже напружено, цілу ніч лунали вибухи. Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Лунали вибухи, але не у самому Харкові, а поблизу, ніч була дуже неспокійною, ми чули всі ці вибухи, які практично лунали всю ніч.

У Харкові значно зменшилась кількість обстрілів, але за липень ми зафіксували 13 дуже потужних обстрілів, постраждали 30 людей. Крім цього, повітряна тривога лунала 114 разів, але реальна загроза для Харкова була 70 разів”, – відповів мер міста.

Нагадаємо, росія пізно ввечері 5 серпня завдала удару в напрямку Києва та передмістя. У КМВА припустили, що окупанти застосували балістичні ракети «Іскандер-М» або північнокорейські KN-23.

Джерело: podrobnosti.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *